Ponyclub en Rijvereniging W.E.T.

Ponyclub en Rijvereniging W.E.T. is een Paardrijveld gelegen aan Wisselseweg 72 in Unknown.

Meer informatie over Ponyclub en Rijvereniging W.E.T. in Unknown

Ponyclub en Rijvereniging W.E.T. is een vereniging van paardenliefhebbers die zich richt op het leren van paardrijden op jonge leeftijd. Ze bieden groepslessen aan op verschillende niveaus en organiseren diverse activiteiten. De vereniging is al bijna 50 jaar gevestigd op een centrale locatie in Wissel, omringd door prachtige natuur. Ze hebben een ruim terrein met een springbak en een dressuurbak, evenals een gezellige kantine. De vereniging staat open voor zowel wedstrijdruiters als recreatieve ruiters. Ze hebben ervaren instructeurs en organiseren regelmatig leuke en leerzame activiteiten, zoals cross training en spring clinic's. Als je geïnteresseerd bent, kun je langskomen of een proefles boeken op zondagochtend. Voor meer informatie kun je contact opnemen via e-mail.

Wil je weten wat Ponyclub en Rijvereniging W.E.T. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ponyclub en Rijvereniging W.E.T. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ponyclub en Rijvereniging W.E.T.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ponyclub en Rijvereniging W.E.T. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Ponyclub en Rijvereniging W.E.T. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ponyclub en Rijvereniging W.E.T.

Bezoekers bekeken ook