PKN Kerk

PKN Kerk is een Protestantse kerk gelegen aan Dorpsstraat 1 in Unknown.

Meer informatie over PKN Kerk in Unknown

Welkom op de website van de Hervormde Gemeente Oene. Hier vindt u informatie over onze gemeente en de activiteiten die plaatsvinden. De website is bedoeld voor mensen die de gemeente willen leren kennen en voor gemeenteleden zelf. Op de website vindt u informatie over komende diensten die live te volgen zijn via een link. Ook zijn er komende activiteiten en wordt er nieuws gedeeld, zoals een jeugddienst en de verkiezing van ambtsdragers. Er is ook een WhatsApp-groep voor de kerk. Tot slot staat er een tekst van de week, waarin wordt benadrukt dat de Heer zijn volk niet zal verlaten. Dit is de samenvatting van de website van de Hervormde Gemeente Oene.

Wil je weten wat PKN Kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PKN Kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PKN Kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PKN Kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar PKN Kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PKN Kerk

Bezoekers bekeken ook