Phone House

Phone House is een Mobiele-telefoonwinkel gelegen aan Gruttersplein 4 in Unknown.

Meer informatie over Phone House in Unknown

Bij de Phone House winkel in Epe vind je een breed assortiment aan telefoons van de beste merken, die je ook kunt uitproberen in de winkel. Daarnaast bieden ze ook mobiele abonnementen en eerlijk advies over internet, TV & Bellen. In de winkel kun je ook accessoires zoals telefoonhoesjes en instant-camera's bekijken. Qua services kun je bij de winkel terecht voor het overzetten van gegevens en foto's, het startklaar maken van je nieuwe apparaat, installatiehulp en reparaties van telefoons en tablets. Als je vragen hebt, kun je altijd terecht bij de medewerkers in de winkel. Bij Phone House Epe staat een groot assortiment en goede service centraal, waarbij ze ervoor zorgen dat je met een werkende telefoon de winkel verlaat. Je kunt online bestellen en je bestelling ophalen in de winkel of in de winkel zelf een keuze maken met hulp van de medewerkers.

Wil je weten wat Phone House verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Phone House of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Phone House? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Phone House het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Phone House reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Phone House

Bezoekers bekeken ook