Petersen Keuken & Interieur

Petersen Keuken & Interieur is een Meubelmakerij gelegen aan Hammerstraat 48 in Unknown.

Meer informatie over Petersen Keuken & Interieur in Unknown

Petersen Keuken & Interieur is een bedrijf gevestigd in Epe dat ambachtelijke meubels en keukens op maat maakt. Ze gebruiken natuurlijke materialen en hebben oog voor details. Ze zien mogelijkheden in elke ruimte en maken kasten op maat. Met een innovatief ontwerp zorgen ze voor een tijdloze uitstraling en een comfortabele leefruimte. Ze combineren natuurlijke materialen stijlvol en efficiënt. Een bezoek aan hun showroom is een goede manier om kennis te maken met hun vakmanschap. Ze denken graag met de klant mee en werken een passend ontwerp uit. Ze werken met duurzame materialen en hebben oog voor vormgeving en detail. Ze maken onder andere kasten voor de slaapkamer, bijkeuken, kantoor en woonkamer, en kunnen ook een marmeren wand creëren. Klanten zijn erg tevreden over de prachtige kasten en de prettige service van Petersen Keuken & Interieur.

Wil je weten wat Petersen Keuken & Interieur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Petersen Keuken & Interieur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Petersen Keuken & Interieur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Petersen Keuken & Interieur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Petersen Keuken & Interieur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Petersen Keuken & Interieur

Bezoekers bekeken ook