Pedicure Yvonne Mäder - Medisch gediplomeerd

Pedicure Yvonne Mäder - Medisch gediplomeerd is een Nagelstudio gelegen aan Gieterij 7 in Unknown.

Meer informatie over Pedicure Yvonne Mäder - Medisch gediplomeerd in Unknown

Welkom op de website van Medisch Pedicure Yvonne Mäder. Yvonne is een gediplomeerd medisch pedicure en is werkzaam vanuit haar eigen moderne salon in Vaassen en als ambulant pedicure in Vaassen, Emst en Epe en omgeving. Haar nieuwe salon aan de Gieterij 7 in Vaassen is voorzien van airconditioning, rolstoeltoegankelijk en heeft een eigen parkeerplaats. Yvonne is gespecialiseerd in de behandeling van diabetische en reumatische voeten en is aangesloten bij Provoet en de Nederlandse Maatschappij van/voor Medisch Voetzorgverleners. Ze biedt ook standaard pedicurebehandelingen aan, evenals nagelbeugels, ortheses, nagelreparaties en schoencontrole en advies. Daarnaast is Yvonne ook opgeleid als Oncologisch Voetzorgverlener en biedt ze wellness- en cosmetische behandelingen aan. Ze werkt zowel vanuit haar eigen praktijk als ambulant, maar heeft op dit moment een stop voor nieuwe ambulante behandelingen. Producten van hoge kwaliteit worden alleen in haar praktijk gebruikt en verkocht.

Wil je weten wat Pedicure Yvonne Mäder - Medisch gediplomeerd verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicure Yvonne Mäder - Medisch gediplomeerd of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicure Yvonne Mäder - Medisch gediplomeerd? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicure Yvonne Mäder - Medisch gediplomeerd het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Pedicure Yvonne Mäder - Medisch gediplomeerd reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicure Yvonne Mäder – Medisch gediplomeerd

Bezoekers bekeken ook