Pedicure Sonja

Pedicure Sonja is een Nagelstudio gelegen aan Zuukerweg 4 in Unknown.

Meer informatie over Pedicure Sonja in Unknown

Sonja van Petersen is een gediplomeerd pedicure met 35 jaar ervaring en aantekeningen voor diabetische en reumatische voeten. Ze houdt haar vakkennis op peil door scholing, vakliteratuur en lezingen bij te wonen. Sonja biedt ook gelnagels en is aangesloten bij Provoet + Procert, waardoor behandelingen vergoed kunnen worden afhankelijk van de verzekering. Op haar website kun je verschillende behandelingen vinden en telefonisch een afspraak maken. De prijzen variëren tussen €37,50 en €50,-. Sonja's praktijk is gevestigd aan de Zuukerweg 4 in Epe en is geopend op maandag tot en met donderdag. Op vrijdag, zaterdag en zondag is de praktijk gesloten. Voor een afspraak kun je bellen naar 0642416487.

Wil je weten wat Pedicure Sonja verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicure Sonja of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicure Sonja? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicure Sonja het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Pedicure Sonja reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicure Sonja

Bezoekers bekeken ook