Parodontologie Epe

Parodontologie Epe is een Parodontoloog gelegen aan Dwarsweg 11 in Unknown.

Meer informatie over Parodontologie Epe in Unknown

Bij de parodontologie praktijk in Epe wordt er geen reguliere tandheelkunde uitgevoerd, maar focussen ze zich uitsluitend op complexe tandvleesbehandelingen. Als er sprake is van ernstige parodontitis of andere tandvleesproblemen, kan uw tandarts of mondhygiënist u doorverwijzen naar een tandarts-parodontoloog. Deze tandarts heeft zich gespecialiseerd in de diagnose en behandeling van ernstige tandvleesaandoeningen. De parodontologie praktijk biedt hulp aan tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten en kaakchirurgen die hun patiënten (tijdelijk) willen doorverwijzen voor verschillende behandelingen, zoals tandvleesziekten rondom implantaten, gecombineerde orthodontische, parodontale en implantologische problemen, complexe casussen en esthetische tandvlees-chirurgie. Daarnaast kunnen patiënten ook terecht voor een second opinion over de staat van hun gebit of een reeds gemaakt reconstructieplan. De parodontologie praktijk streeft naar een goede relatie tussen verwijzers, zorgverleners en patiënten en biedt een heldere structuur voor goede zorg. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de praktijk.

Wil je weten wat Parodontologie Epe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Parodontologie Epe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Parodontologie Epe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Parodontologie Epe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Parodontologie Epe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Parodontologie Epe

Bezoekers bekeken ook