Pannenkoekenhuis de Boskabouter Vaassen

Pannenkoekenhuis de Boskabouter Vaassen is een Restaurant gelegen aan Elspeterweg 45 in Unknown.

Meer informatie over Pannenkoekenhuis de Boskabouter Vaassen in Unknown

Nico woont in Pannenkoekenhuis de Boskabouter en maakt iedereen blij met zijn heerlijke pannenkoeken. Hij doet graag activiteiten met kinderen die bij zijn pannenkoekenhuis komen. Je kunt ook je verjaardag vieren met Nico en LouLou. Bij het pannenkoekenhuis kun je genieten van ambachtelijk bereide pannenkoeken volgens een traditioneel Hollands recept. Ze hebben verschillende soorten pannenkoeken, waaronder ook gluten- en lactosevrije opties. Na het eten kun je spelen en in Nico's winkel kun je cadeautjes kopen met de muntjes die je bij elke pannenkoek krijgt. Je kunt ook je kinderfeestje vieren bij het pannenkoekenhuis. Als je niet zonder de lekkerste pannenkoeken van de Veluwe kunt, kun je ze ook afhalen in Nunspeet, Wezep of Vaassen. Het pannenkoekenhuis heeft locaties in Nunspeet, Wezep en Vaassen. De openingstijden verschillen per locatie.

Wil je weten wat Pannenkoekenhuis de Boskabouter Vaassen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pannenkoekenhuis de Boskabouter Vaassen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pannenkoekenhuis de Boskabouter Vaassen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pannenkoekenhuis de Boskabouter Vaassen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Pannenkoekenhuis de Boskabouter Vaassen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pannenkoekenhuis de Boskabouter Vaassen

Bezoekers bekeken ook