Paardensportcentrum De Cannenburgh

Paardensportcentrum De Cannenburgh is een Paardenstal gelegen aan Hertenkampsweg 1 in Unknown.

Meer informatie over Paardensportcentrum De Cannenburgh in Unknown

Welkom bij Paardensportcentrum De Cannenburgh, gelegen in een prachtige omgeving grenzend aan het Kroondomein en de Veluwse heidegebieden. Bij ons kunt u genieten van uw paardenhobby op een ontspannen manier, waarbij het welzijn van de paarden en het plezier van samen bezig zijn centraal staan. Wij bieden pensionstalling aan voor uw paard of pony en organiseren lessen, wedstrijden en andere activiteiten voor onze pensionklanten. We zijn gekwalificeerd met 4 sterren door de FNRS en erkend als veilig bedrijf door de Stichting Veilige Paardensport. Daarnaast zijn we aangesloten bij de KNHS. Op zaterdag 28 oktober organiseren we een KNHS wedstrijd en de startlijst is een week van tevoren te vinden bij Activiteiten. Ook zijn er nog andere KNHS wedstrijden op ons terrein op 28 januari 2024 en 3 maart 2024. Kom snel een keer langs en voel je thuis op ons mooie en gezellige bedrijf!

Wil je weten wat Paardensportcentrum De Cannenburgh verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Paardensportcentrum De Cannenburgh of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Paardensportcentrum De Cannenburgh? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Paardensportcentrum De Cannenburgh het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Paardensportcentrum De Cannenburgh reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Paardensportcentrum De Cannenburgh

Bezoekers bekeken ook