Nagelstudio JoNails www.jonails.nl

Nagelstudio JoNails www.jonails.nl is een Nagelstudio gelegen aan Oude Wisselseweg 63 in Unknown.

Meer informatie over Nagelstudio JoNails www.jonails.nl in Unknown

Mijn naam is Jolande Groenewold en ik ben sinds 27 maart 2003 een gecertificeerd allround nagelstyliste in Epe. Ik was vroeger zelf een nagelbijter en daarom ben ik geïnteresseerd geraakt in het vak van nagelstyling. Ik weet uit ervaring hoe het is om je handen te willen verbergen uit schaamte. Gelukkig behoort nagelbijten nu tot het verleden door het geweldige acryl- en gelsysteem. Met deze systemen krijgt u meteen resultaat en kunt u met prachtige natuurlijke nagels naar huis gaan. U hoeft niet langer uw handen te verstoppen en kunt trots uw handen laten zien. Ik heb me gespecialiseerd in het nagelbijtprobleem. Neem de tijd om op mijn website de vele mogelijkheden voor uw handen en nagels te bekijken. Misschien kan ik u verwelkomen als klant en ontvangt u van mij een persoonlijke, vriendelijke en professionele behandeling en alle informatie over uw handen en nagels. Ontspan en geniet van een heerlijke kop cappuccino in mijn sfeervolle salon terwijl ik voor uw handen en nagels zorg. Bij Nagelstudio JoNails staat de wens van de klant voorop. Ik werk niet volgens de 'klaar binnen 1 uur' mentaliteit en ik sta voor het behoud van uw natuurlijke nagels. Om te voorkomen dat uw nagels beschadigd raken, gebruik ik geen frees, maar vijl ik uw nagels met de hand. Deze kwaliteit kost tijd, maar als gevolg hiervan bestaat een groot.

Wil je weten wat Nagelstudio JoNails www.jonails.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nagelstudio JoNails www.jonails.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nagelstudio JoNails www.jonails.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nagelstudio JoNails www.jonails.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Nagelstudio JoNails www.jonails.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nagelstudio JoNails www.jonails.nl

Bezoekers bekeken ook