Naast Anne

Naast Anne is een Kledingwinkel gelegen aan Dorpsstraat 60 c in Unknown.

Meer informatie over Naast Anne in Unknown

Naast Anne is een boetiek in Vaassen met eigentijdse en betaalbare dameskleding en accessoires. Ze hebben een grote collectie sieraden, riemen, tassen en schoenen. De winkel is ruim opgezet en heeft een gezellige inrichting met grote kleedkamers en een kopje koffie. De eigenaresse, Anja Renz, is regelmatig op zoek naar leuke en trendy items, waardoor er regelmatig nieuwe collecties in de winkel hangen. Het team bestaat uit enthousiaste meiden die klanten graag helpen en meedenken. Daarnaast is er ook nog een interieur- en cadeauwinkel genaamd Bij Anne Stijlvol Wonen. Kom gerust eens langs en bekijk de Facebook pagina van Naast Anne voor alle nieuwtjes. Welkom bij Naast Anne in Vaassen!

Wil je weten wat Naast Anne verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Naast Anne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Naast Anne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Naast Anne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Naast Anne reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Naast Anne

Bezoekers bekeken ook