Meubelstralers

Meubelstralers is een Meubelreparateur gelegen aan Stationsweg 73 in Unknown.

Meer informatie over Meubelstralers in Unknown

Geef uw meubels een nieuwe kans! Of u nu een particulier bent of een bedrijf heeft, wij staan voor iedereen klaar! Voor particulieren restylen wij oude meubels naar de moderne tijd. U kunt bij ons terecht voor het opknappen van houten meubels zoals trappen, tafels, kasten en bedframes. Ook bedrijven kunnen bij ons terecht om hun houten meubels vernieuwend en passend bij hun huisstijl te krijgen. We bieden een breed scala aan kleuren en geven persoonlijk advies. Daarnaast bieden we services zoals het ophalen en terugbrengen van meubels door heel Nederland. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte. Kijk op onze website voor voorbeelden van projecten en resultaten.

Wil je weten wat Meubelstralers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meubelstralers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meubelstralers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meubelstralers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Meubelstralers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meubelstralers

Bezoekers bekeken ook