Medisch Pedicure Praktijk te Voet

Medisch Pedicure Praktijk te Voet is een Nagelstudio gelegen aan Allendelaan 51 in Unknown.

Meer informatie over Medisch Pedicure Praktijk te Voet in Unknown

Ilse Pekelharing, een gediplomeerd Medisch Pedicure, verwelkomt u in haar praktijkruimte waar zij gespecialiseerde voetbehandelingen aanbiedt op zowel medisch als cosmetisch gebied. Haar pedicure praktijk is aangesloten bij ProVoet en opgenomen in het register van ProCERT. Er wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende soorten pedicures, waaronder de medisch pedicure. De medisch pedicure is hoger en breder opgeleid en kan alle risicovoeten behandelen, inclusief diabetische en reumatische voeten. Ze heeft ook uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van nagelregulatie, reparatietechnieken, orthesiologie en antidruktechnieken. Daarnaast biedt Medisch Pedicure Praktijk te Voet ook ambulante behandelingen aan, waarbij de behandelingen bij u thuis plaatsvinden. Alleen pedicures met een erkend diploma kunnen zich registreren in het Kwaliteitsregister Pedicures (KRP). Een bij het KRP geregistreerde medisch pedicure waarborgt de kwaliteit.

Wil je weten wat Medisch Pedicure Praktijk te Voet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Medisch Pedicure Praktijk te Voet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Medisch Pedicure Praktijk te Voet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Medisch Pedicure Praktijk te Voet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Medisch Pedicure Praktijk te Voet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Medisch Pedicure Praktijk te Voet

Bezoekers bekeken ook