Max Tack Tai Chi

Max Tack Tai Chi is een Trainingscentrum gelegen aan Oranjeweg 123 in Unknown.

Meer informatie over Max Tack Tai Chi in Unknown

Max Tack Tai Chi is een gepassioneerde leraar die zijn eigen school heeft in Apeldoorn. Hij heeft veel leraren gehad, maar zijn pad bracht hem uiteindelijk naar Beijing, waar hij twee geweldige leraren vond die hun kennis wilden delen. Tai Chi is afkomstig uit China en heeft vele voordelen voor de gezondheid, het welzijn en de weerbaarheid. Het kan pijn verminderen, energie geven en balans en kracht bevorderen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat Tai Chi voordelig is bij verschillende aandoeningen en de zachte bewegingen maken het toegankelijk voor iedereen. Max Tack biedt wekelijkse lessen in Qigong en Taijiquan, workshops en cursussen, en bedrijfstrainingen. Daarnaast traint hij buiten in de natuur van Gortel, maar zorgt voor goede faciliteiten bij slecht weer.

Wil je weten wat Max Tack Tai Chi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Max Tack Tai Chi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Max Tack Tai Chi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Max Tack Tai Chi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Max Tack Tai Chi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Max Tack Tai Chi

Bezoekers bekeken ook