M. de Weerdt

M. de Weerdt is een Fietsenwinkel gelegen aan Vaassenseweg 51 in Unknown.

Meer informatie over M. de Weerdt in Unknown

De Weerdt Rijwielen is een fietsenwinkel in Emst op de Veluwe. Sinds 1999 bieden zij een ruim assortiment aan rijwielen, waaronder kinder- en jeugdfietsen, moederfietsen, gewone en elektrische fietsen en mountainbikes, zowel nieuw als gebruikt. Daarnaast hebben ze ook een groot aanbod aan accessoires voor fietsen. Bij De Weerdt Rijwielen kunt u ook terecht voor reparaties van (bijna) alle merken tweewielers. Ze verhuren ook fietsen en andere benodigdheden, zoals een fietstrein of familieskelter. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. Op zondag zijn ze gesloten. Voor meer informatie kunt u terecht op hun website of contact opnemen via telefoonnummer 0578-661564.

Wil je weten wat M. de Weerdt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van M. de Weerdt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij M. de Weerdt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je M. de Weerdt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar M. de Weerdt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. M. de Weerdt

Bezoekers bekeken ook