lucky photobooth

lucky photobooth is een Fotograaf gelegen aan Korte Kopermolenweg in Unknown.

Meer informatie over lucky photobooth in Unknown

Lucky Photobooth biedt fotobooth verhuur door heel Nederland aan, en dit is zelfs coronaproof! Ze volgen de richtlijnen van het RIVM en hebben verschillende soorten fotobooths en fotokasten beschikbaar. Daarnaast bieden ze ook gepersonaliseerde fotostrips op maat en de mogelijkheid om gebruik te maken van een green screen. Op de website kun je ook voorbeelden bekijken van de photobooths en fotokasten in actie. Standaard worden de foto's dubbel geprint, maar alleen bij het smalle formaat van 5x15. Verder zijn er ook extra wensen mogelijk, waarvan enkele voorbeelden worden gegeven. Als jouw wens hier niet tussen staat, is dat geen probleem. Je kunt je wensen doorgeven en Lucky Photobooth zorgt voor een onvergetelijke dag. Ze hebben al voor verschillende gelegenheden geboekt gestaan en er zijn ook reviews van tevreden klanten te lezen.

Wil je weten wat lucky photobooth verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van lucky photobooth of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij lucky photobooth? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je lucky photobooth het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar lucky photobooth reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. lucky photobooth

Bezoekers bekeken ook