LicenseQ Netherlands B.V.

LicenseQ Netherlands B.V. is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Runnenbergweg 5 in Unknown.

Meer informatie over LicenseQ Netherlands B.V. in Unknown

LicenseQ is een consultancybedrijf dat organisaties ondersteunt met hun Microsoft-licenties en contractvereisten. Ze bieden strategische diensten, optimalisatiediensten en training en ondersteuning. Microsoft-licenties kunnen complex zijn en LicenseQ biedt onafhankelijk en onbevooroordeeld advies om organisaties te helpen bij het navigeren door het licentiemodel van Microsoft. Ze helpen bij het vernieuwen van Enterprise Agreement, het verdedigen van een Microsoft-audit en het naleven van interne compliance. Daarnaast bieden ze expertise op het gebied van cloudmigratie, zoals het kiezen van de juiste licenties voor Office 365, Microsoft Azure en andere diensten. Het bedrijf is opgericht door voormalige Microsoft Licensing-professionals en onderhandelaars en heeft meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van licenties.

Wil je weten wat LicenseQ Netherlands B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LicenseQ Netherlands B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LicenseQ Netherlands B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LicenseQ Netherlands B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar LicenseQ Netherlands B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LicenseQ Netherlands B.V.

Bezoekers bekeken ook