Leen Bakker

Leen Bakker is een Woonwinkel gelegen aan De Meent 13-15 in Unknown.

Meer informatie over Leen Bakker in Unknown

Bij Leen Bakker vind je een ruim assortiment aan meubels, accessoires en andere woonartikelen. Je kunt per categorie winkelen, zoals banken & stoelen, tafels & bureaus, bed & toebehoren, gordijnen en raamdecoratie, kasten, woonaccessoires, vloeren, verlichting en tuin & buiten. Daarnaast biedt Leen Bakker ook persoonlijk advies voor raambekleding. Je kunt ook meedoen aan de 'Draai & Win'-actie. Op de website vind je informatie over de winkels, de openingstijden, de nieuwe collectie en aanbiedingen. Je kunt ook inspiratie en advies opdoen en de woontrends bekijken. Leen Bakker heeft ook een klantenservice waar je terecht kunt met vragen. Daarnaast kun je als fan van Leen je interieur delen op social media. Op dit moment zijn de woontrends 'Warm Wonen', 'Retro Wonen' en 'Wonen in Blauw' uitgelicht. Verder kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief en krijg je € 5,- korting op je volgende bestelling. De klantenservice staat altijd klaar om je te helpen, bijvoorbeeld bij advies en inspiratie of retourneren van je bestelling.

Wil je weten wat Leen Bakker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Leen Bakker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Leen Bakker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leen Bakker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Leen Bakker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Leen Bakker

Bezoekers bekeken ook