Koko Sushi & Teppanyaki

Koko Sushi & Teppanyaki is een Japans restaurant gelegen aan Hoofdstraat 2 in Unknown.

Meer informatie over Koko Sushi & Teppanyaki in Unknown

Restaurant Koko biedt een afhaalmenu aan waar je gebruik van kunt maken. Daarnaast is het restaurant bekroond tot beste sushi in Epe en kun je reserveren door te bellen naar het telefoonnummer dat wordt vermeld. Het restaurant heeft 49 zitplaatsen en biedt 23 gerechten en 5 desserts aan. Er werken 6 medewerkers. Verder is er een menu voor 2023 beschikbaar om te downloaden, evenals een afhaalmenu. Het restaurant is gevestigd in hartje Epe en is geopend tot 22:00 uur op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag, en tot 23:00 uur op vrijdag en zaterdag. Op maandag is het restaurant gesloten. Je kunt contact opnemen via het telefoonnummer of via e-mail. Online reserveren is mogelijk en je kunt het restaurant volgen op Facebook en Instagram.

Wil je weten wat Koko Sushi & Teppanyaki verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Koko Sushi & Teppanyaki of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Koko Sushi & Teppanyaki? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Koko Sushi & Teppanyaki het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Koko Sushi & Teppanyaki reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Koko Sushi & Teppanyaki

Bezoekers bekeken ook