KiK Epe

KiK Epe is een Kledingwinkel gelegen aan Markt 12-14 in Unknown.

Meer informatie over KiK Epe in Unknown

KiK Textilien & Non-Food B.V. is een winkelketen die voordelige mode, huishoudelijke artikelen en decoratie aanbiedt. Ze hebben meer dan 40 filialen in Nederland en meer dan 4000 filialen in Europa. Klanten bezoeken KiK wekelijks en 40% van de medewerkers werken bij KiK. Daarnaast biedt KiK ook inspiratie op Instagram en organiseren ze een winactie waarbij je een waardebon van €30 kunt winnen. Ook hebben ze een samenwerking met Attractie- & Vakantiepark Slagharen, waarbij klanten een kortingsflyer ontvangen bij een aankoop vanaf €20 in de winkel. KiK ziet zichzelf als aanbieder van mode voor het hele gezin.

Wil je weten wat KiK Epe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KiK Epe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KiK Epe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KiK Epe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar KiK Epe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KiK Epe

Bezoekers bekeken ook