Keurslager Horst

Keurslager Horst is een Slagerij gelegen aan Brinklaan 7 in Unknown.

Meer informatie over Keurslager Horst in Unknown

Keurslager Horst is al meer dan 10 jaar een begrip in de slagerijwereld. Marco en Yvonne Jurriëns hebben de slagerij in 2007 overgenomen van Leo en Iet Horst. Marco heeft al sinds 1987 ervaring in het slagersvak en heeft alle diploma's behaald. Yvonne werkt sinds 1988 als verkoopster in een slagerij. Keurslager Horst biedt een breed scala aan mogelijkheden en heeft elke week nieuwe aanbiedingen, waaronder tartaartjes, gebraden gehaktballen, saucijsjes en slavinken. Op woensdag zijn er aanbiedingen voor rundergehakt en half-om-half gehakt, en op zaterdag voor spareribs. Keurslager Horst is gespecialiseerd in het gebruik van vlees van eigen koeien en varkens, zoals Belgisch wit-blauw rundvlees en Wroetvarken varkensvlees. Ze hebben ook een eigen worstmakerij en hebben meerdere prijzen gewonnen voor hun producten, waaronder nationaal kampioen met huisgemaakte rookworst. Daarnaast bieden ze ook maaltijden aan en staan ze al 10 jaar op rij in de top 10 van de Spareribs Trophy. Keurslager Horst is trots op hun producten en is te vinden op social media.

Wil je weten wat Keurslager Horst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Keurslager Horst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Keurslager Horst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Keurslager Horst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Keurslager Horst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Keurslager Horst

Bezoekers bekeken ook