Keurhorst Bouw Service (KBS)

Keurhorst Bouw Service (KBS) is een Aannemer gelegen aan Cederhof 6 in Unknown.

Meer informatie over Keurhorst Bouw Service (KBS) in Unknown

KBS Bouw is een bemiddelingsbureau dat zich richt op het verbinden van bouwbedrijven met zzp'ers in de bouwsector. Ze hebben een NEN 4400-1 certificaat, wat betekent dat ze voldoen aan de Wet Ketenaansprakelijkheid. Ze hebben een uitgebreide database met zzp'ers en opdrachtgevers en garanderen de juiste persoon voor elke klus. Ze screenen zorgvuldig alle zzp'ers en werken volgens goedgekeurde modelovereenkomsten. Het bedrijf heeft een enthousiast team met veel ervaring en een grote database met zzp'ers door heel Nederland. De mede-eigenaren van KBS Bouw zijn Klaas Keurhorst, Irene de Water, Brenda Gerritse, Manouk Bonhof en Inge Huiskamp. Het doel van KBS Bouw is om de juiste persoon op de juiste plaats te krijgen. Ze bieden voordelen zoals een nen-4400-1 certificaat, een ruime database met zzp'ers, korte lijnen en werken in uw eigen regio.

Wil je weten wat Keurhorst Bouw Service (KBS) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Keurhorst Bouw Service (KBS) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Keurhorst Bouw Service (KBS)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Keurhorst Bouw Service (KBS) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Keurhorst Bouw Service (KBS) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Keurhorst Bouw Service (KBS)

Bezoekers bekeken ook