Kamp Buitendoor - groepskampeerterrein - Geopend op aanvraag

Kamp Buitendoor - groepskampeerterrein - Geopend op aanvraag is een Groepsaccommodatie gelegen aan Gortelseweg in Unknown.

Meer informatie over Kamp Buitendoor - groepskampeerterrein - Geopend op aanvraag in Unknown

Abonneer je op onze mailinglist Op een unieke locatie in de bossen van Landgoed Welna op de Veluwe ligt het volledig ingerichte duurzame kampterrein. Op het groepskampeerterrein staan duurzaam samenwerken en leren in de natuur centraal. De camping is geopend in de winter, wel even reserveren van tevoren. Het kampeerterrein is in de weekenden van mei t/m juli 2023 helemaal volgeboekt. Voor reserveringen buiten deze periode of voor doordeweeks kan contact worden opgenomen via de mail. Op het terrein zijn verschillende faciliteiten aanwezig zoals een groepstent, een veldkeuken, sanitaire voorzieningen en een vuurkuil. Daarnaast is er veel ruimte voor sport en spel en natuurlijk de prachtige omgeving. Alles is dus aanwezig om met een klas, groep, team of familie een geweldige tijd te hebben. Wil je meer informatie over het groepsnatuurkampeerterrein of heb je speciale wensen, neem dan contact met ons op.

Wil je weten wat Kamp Buitendoor - groepskampeerterrein - Geopend op aanvraag verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kamp Buitendoor - groepskampeerterrein - Geopend op aanvraag of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kamp Buitendoor - groepskampeerterrein - Geopend op aanvraag? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kamp Buitendoor - groepskampeerterrein - Geopend op aanvraag het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Kamp Buitendoor - groepskampeerterrein - Geopend op aanvraag reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kamp Buitendoor – groepskampeerterrein – Geopend op aanvraag

Bezoekers bekeken ook