Jeu de Boules Club Epetanque

Jeu de Boules Club Epetanque is een Sportclub gelegen aan Leenhofweg 27 in Unknown.

Meer informatie over Jeu de Boules Club Epetanque in Unknown

Op 28 oktober vindt het Herfsttoernooi van JBC Epétanque plaats, waar maar liefst 36 teams aan meedoen. JBC Epétanque is een vereniging waar zowel recreatief als competitief jeu de boules wordt gespeeld. De locatie van de vereniging is een mooi park aan de rand van Epe, waar de leden 30 speelbanen hebben aangelegd. De vereniging staat bekend om zijn gezellige en sociale sfeer, waarbij de leden zowel samen voor het onderhoud van de banen zorgen als samen jeu de boules spelen. Er worden zowel recreatieve als regionale wedstrijden gespeeld. Op woensdagmiddag en donderdagavond zijn er oefenpartijtjes en op zaterdagmiddag worden er meestal georganiseerde wedstrijdjes en toernooien gehouden. Iedereen is welkom om te komen kijken en mee te spelen. Dus kom gerust langs en geniet van de sfeer en de sport!

Wil je weten wat Jeu de Boules Club Epetanque verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jeu de Boules Club Epetanque of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jeu de Boules Club Epetanque? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jeu de Boules Club Epetanque het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Jeu de Boules Club Epetanque reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jeu de Boules Club Epetanque

Bezoekers bekeken ook