Jate Holding

Jate Holding is een IT-consultancy gelegen aan Jasmijnstraat 19 in Unknown.

Meer informatie over Jate Holding in Unknown

Jate is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van test- en coding services. Ze ontwerpen, coderen en testen webapplicaties. Op het gebied van testen leveren ze specialisten die begrijpen dat handmatig en automated testing elkaar aanvullen en die waarde toevoegen door inzicht te geven in de kwaliteit. Op het gebied van development leveren ze specialisten die begrijpen dat development meer is dan alleen regels typen en die de wensen van de klant vertalen naar een IT-product. Jate is in 2008 gestart als eenmanszaak en is gegroeid door medewerkers te detacheren met test- en development vaardigheden. Ze streven naar succes bij de klant door goede, enthousiaste medewerkers met passie voor het vak in te zetten en te streven naar medewerkerstevredenheid. Hun waarden zijn dat mensen het verschil maken en dat hard werken de weg naar succes is.

Wil je weten wat Jate Holding verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jate Holding of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jate Holding? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jate Holding het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Jate Holding reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jate Holding

Bezoekers bekeken ook