JanZSmaakPalet

JanZSmaakPalet is een Koffiewinkel gelegen aan Scheuterstraat 7 in Unknown.

Meer informatie over JanZSmaakPalet in Unknown

JanZSmaakPalet is een koffie-, thee- en chocoladewinkel in Epe met een eigen branderij. Ze hebben meer dan 100 soorten thee en bieden een hoogwaardig assortiment aan. De winkel is ambachtelijk en sfeervol ingericht. Je kunt er een ultieme smaakbeleving ervaren. De openingstijden van de winkel zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur, op vrijdag zijn ze zelfs open tot 21:00 uur. Op zaterdag zijn ze geopend van 09:30 uur tot 17:00 uur en op koopzondagen van 13:00 uur tot 17:00 uur. Je kunt JanZSmaakPalet ook volgen op Facebook en Twitter voor leuke updates.

Wil je weten wat JanZSmaakPalet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van JanZSmaakPalet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij JanZSmaakPalet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JanZSmaakPalet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar JanZSmaakPalet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. JanZSmaakPalet

Bezoekers bekeken ook