JantieK

JantieK is een Antiekwinkel gelegen aan Boxhofstede 54 in Unknown.

Meer informatie over JantieK in Unknown

JantieK is een jong, gemotiveerd en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in antieke meubels. Ze hebben een passie voor antiek en restauratie en hebben al ruim 30 jaar ervaring. Ze kopen meubels voornamelijk in van particulieren in Nederland, Engeland en Frankrijk. Bij binnenkomst worden de meubels grondig geïnspecteerd en schoongemaakt. Indien nodig worden ze gerestaureerd met respect voor de oorsprong en vervolgens geconserveerd. JantieK biedt betaalbare prijzen vanwege hun lage bedrijfskosten en biedt ook bezorging en plaatsing van meubels tegen een gunstig tarief. Het bedrijf is gevestigd in Vaassen en bezoekers kunnen ook genieten van een wandeling in het park van Kasteel de Cannenburgh. Een bezoek aan JantieK is alleen mogelijk op afspraak en ze zijn gesloten op zon- en feestdagen. Het bedrijf biedt ook andere bijzondere items aan in de rubriek Woonaccessoires.

Wil je weten wat JantieK verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van JantieK of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij JantieK? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JantieK het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar JantieK reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. JantieK

Bezoekers bekeken ook