ITSforYou

ITSforYou is een IT-consultancy gelegen aan Molenweg 2C in Unknown.

Meer informatie over ITSforYou in Unknown

ITSforYou is een bedrijf dat wordt geleid door John Baijens. John heeft relevante werkervaring van de afgelopen 10-15 jaar. Een belangrijk aspect van zijn ervaring is het werken met het Scrum raamwerk, een methode voor het ontwikkelen en behouden van complexe producten. Het Scrum raamwerk moet volledig geïmplementeerd worden om optimaal gebruik te kunnen maken van de kracht van Scrum. Echter, het raamwerk is niet compleet en er moeten nog leemtes worden ingevuld naar eigen inzicht. Voor contactinformatie kan men ITSforYou bereiken op het adres Satijnzwam 457324 CT Apeldoorn, telefonisch op 06 - 109 15 717, of via info@itsforyou.nl. ITSforYou is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 08071521 en heeft een BTW-identificatienummer van NL001592666B60.

Wil je weten wat ITSforYou verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ITSforYou of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ITSforYou? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ITSforYou het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar ITSforYou reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ITSforYou

Bezoekers bekeken ook