IJsbaan de Klaarbeek

IJsbaan de Klaarbeek is een Schaatsbaan gelegen aan Schaatsenrijder 10 in Unknown.

Meer informatie over IJsbaan de Klaarbeek in Unknown

De Klaarbeek is de populaire ijsbaan van Epe en omgeving. Op de website van de schaatsvereniging vind je het laatste nieuws en algemene informatie over de gezellige schaatsbaan. Elk jaar zijn er veel vrijwilligers die hard werken om de baan klaar te maken. De vereniging kan nog wat extra vrijwilligers gebruiken voor het onderhoud van de baan. Je kunt ook lid worden van de schaatsvereniging en op die manier de vereniging en vrijwilligers steunen. Als lid ontvang je jaarlijks een toegangskaart voor het hele jaar en wordt er via automatische incasso een bedrag van je rekening afgeschreven. Het bestuur van schaatsvereniging de Klaarbeek verwelkomt je graag als lid.

Wil je weten wat IJsbaan de Klaarbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IJsbaan de Klaarbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IJsbaan de Klaarbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJsbaan de Klaarbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar IJsbaan de Klaarbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IJsbaan de Klaarbeek

Bezoekers bekeken ook