Huisartsenpraktijk E.j.h. Hut

Huisartsenpraktijk E.j.h. Hut is een Huisarts gelegen aan Willem Tellstraat 17 C in Unknown.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk E.j.h. Hut in Unknown

Welkom bij Huisartsenpraktijk E.J.H. Hut! Dokter Bunk is een huisarts in opleiding en zal tot november 2023 bij de praktijk werken. Dokter A. Rademaker zal op woensdag en vrijdag werkzaam zijn. Let op, dokter Hut zal op vrijdagochtend afwezig zijn. Belangrijke praktijkinformatie: bloedprikken kan alleen op afspraak via de website van Gelre Ziekenhuizen. De praktijk is open voor nieuwe patiënten en aanmelden kan via het inschrijfformulier op de website. Als u al een huisarts hebt in Epe en patiënt wilt worden bij dokter Hut, neem dan eerst telefonisch contact op. U kunt zich ook aanmelden bij ons patiëntenportaal om toegang te krijgen tot uw eigen medische dossier, waaronder uitslagen en specialistenbrieven. Digitaal een afspraak maken is momenteel nog niet mogelijk, maar na aanmelding sturen wij u een bevestigingslink. Daarnaast biedt de website ook gezondheidsinformatie en tests, zoals de kleurenblindheidstest, gewichtstest, griepcheck en lengtetest. Ook kunt u op de website zorgaanbieders in Nederland vinden.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk E.j.h. Hut verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk E.j.h. Hut of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk E.j.h. Hut? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk E.j.h. Hut het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Huisartsenpraktijk E.j.h. Hut reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk E.j.h. Hut

Bezoekers bekeken ook