Huisartsen Epe-Oene

Huisartsen Epe-Oene is een Huisarts gelegen aan Willem Tellstraat 17 D in Unknown.

Meer informatie over Huisartsen Epe-Oene in Unknown

De huisartsenpraktijken in de regio Epe-Oene werken samen om betere zorg te kunnen verlenen. Ze bieden diverse zorgprogramma's aan, zoals voor diabetes, ouderenzorg, complexe wondzorg, CVRM, GLI en POH GGZ. Het doel is om diabetes vroegtijdig op te sporen en te voorkomen, multidisciplinaire zorg voor ouderen te bieden, de kwaliteit van complexe wondzorg te verbeteren, preventie en risicomanagement bij hart- en vaatziekten aan te pakken, de leefstijl van mensen met risicofactoren voor hart- en vaatziekten te verbeteren en goede zorg te bieden aan mensen met COPD. Daarnaast wordt er ook een wandelclub speciaal voor mensen met diabetes aangeboden. Het samenwerkingsverband van huisartsen in de regio Epe-Oene heeft als doel het zorgaanbod te verbeteren en te verbreden. Voor vragen of suggesties kunnen patiënten terecht bij hun eigen huisarts of behandelaar.

Wil je weten wat Huisartsen Epe-Oene verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsen Epe-Oene of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsen Epe-Oene? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsen Epe-Oene het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Huisartsen Epe-Oene reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsen Epe-Oene

Bezoekers bekeken ook