Highfive Sports

Highfive Sports is een Evenementenbureau gelegen aan in Unknown.

Meer informatie over Highfive Sports in Unknown

Highfive Sports organiseert en begeleidt sportieve kinderfeestjes en personeelsfeesten. Er kunnen verschillende thema's gekozen worden voor de kinderfeestjes, maar het is ook mogelijk om zelf een ander thema te kiezen. Tijdens de sportieve kinderfeestjes worden verschillende sport- en beweegactiviteiten gecombineerd en zorgt Highfive Sports voor een onvergetelijke dag vol plezier en enthousiasme. De kinderfeestjes zijn geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en Highfive Sports zorgt voor de accommodatie, materialen en het programma. Sinds 2018 organiseert en begeleidt Highfive Sports ook personeelsfeesten, teambuilding en activiteiten op locatie. Voor vragen kan er contact worden opgenomen via het e-mailadres highfivesports@hotmail.com of via telefoonnummers 06-10201798 / 0646530269.

Wil je weten wat Highfive Sports verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Highfive Sports of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Highfive Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Highfive Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Highfive Sports reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Highfive Sports

Bezoekers bekeken ook