Het Wapen Grill and Chill

Het Wapen Grill and Chill is een Restaurant gelegen aan Markt 40 in Unknown.

Meer informatie over Het Wapen Grill and Chill in Unknown

Het Wapen Grill and Chill is een knus en hip restaurant in Epe waar je kunt genieten van lekker bourgondisch eten. Het restaurant biedt gerechten uit hun houtskooloven, zoals heerlijke stukken vlees, vis en groenten. Het menu is gevarieerd en er is ook een ruime keuze voor vegetariërs. Naast lunch en diner kun je hier ook terecht voor koffie met gebak en borrels. Het restaurant heeft een klassiek pand en werkt samen met Chef kok Oscar om een perfect gegrild gerecht te bereiden. Ze bestellen hiervoor mooie dry aged producten bij Clara foodservice. Het Wapen Grill and Chill streeft ernaar om hun gasten te verrassen met de heerlijkste gerechten en een unieke beleving. Je kunt het menu bekijken op hun website. Het restaurant is gevestigd aan de markt 40 in Epe en is op bepaalde dagen geopend. Ze zijn gesloten op dinsdag, 1ste en 2de Kerstdag en Oud & Nieuw.

Wil je weten wat Het Wapen Grill and Chill verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Wapen Grill and Chill of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Wapen Grill and Chill? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Wapen Grill and Chill het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Het Wapen Grill and Chill reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Wapen Grill and Chill

Bezoekers bekeken ook