Het Groene Huis

Het Groene Huis is een Personal trainer gelegen aan Langeweg 69 in Unknown.

Meer informatie over Het Groene Huis in Unknown

Het Groene Huis op de Veluwe is een bijzondere plek waar geen protocollen gelden en waar sociale dynamiek centraal staat. Hier draait alles om beleven, waarbij de focus verschuift van beheersen naar daadwerkelijk ervaren en van antropocentrisch naar ecocentrisch denken. Bij Het Groene Huis worden belevingssessies georganiseerd waarbij je in dialoog gaat met jezelf, de omgeving en anderen. Deze sessies vinden voornamelijk plaats zonder woorden, om de ware essentie van de ervaring te kunnen vangen. Het Groene Huis bestaat uit zowel mensen als dieren, die samen betekenis geven aan deze unieke plek.

Wil je weten wat Het Groene Huis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Groene Huis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Groene Huis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Groene Huis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Het Groene Huis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Groene Huis

Bezoekers bekeken ook