Hervormde Kerk Vaassen

Hervormde Kerk Vaassen is een Kerk gelegen aan Marktplein 7 in Unknown.

Meer informatie over Hervormde Kerk Vaassen in Unknown

De Hervormde Gemeente in Vaassen heet iedereen welkom in de Dorpskerk. De diensten kunnen worden beluisterd via www.kerkomroep.nl en kunnen ook worden bekeken via de knoppen op de website. Er zijn video's beschikbaar van de opening van Het Anker en het jubileumconcert van Hosanna op 6 oktober. De gemeente kerkt in de mooie Dorpskerk aan het Marktplein van Vaassen. Voor vragen, mededelingen en suggesties kan er een e-mail worden gestuurd. Daarnaast kunnen de diensten ook worden beluisterd via Kerkomroep.nl en is er actuele informatie te vinden in de zondagsbrief.

Wil je weten wat Hervormde Kerk Vaassen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde Kerk Vaassen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde Kerk Vaassen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde Kerk Vaassen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Hervormde Kerk Vaassen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormde Kerk Vaassen

Bezoekers bekeken ook