Hervormde Jeugdcommissie te Oene

Hervormde Jeugdcommissie te Oene is een Protestantse kerk gelegen aan Keizerstraat 4 in Unknown.

Meer informatie over Hervormde Jeugdcommissie te Oene in Unknown

Op de website van de Hervormde Gemeente Oene vind je informatie over de gemeente en de activiteiten die er plaatsvinden. Zowel geïnteresseerden als gemeenteleden kunnen hier terecht. Er worden binnenkort diensten gehouden, die live te volgen zijn via de website. Daarnaast worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Het laatste nieuws bevat onder andere informatie over een jeugddienst en de verkiezing van ambtsdragers. Ook is er een Kerk Whattsapp groep waar je meer over kunt lezen. Verder zijn er snelle doorverwijzingen en wordt er wekelijks een tekst gedeeld. De contactgegevens van de Hervormde Gemeente Oene zijn ook te vinden op de website.

Wil je weten wat Hervormde Jeugdcommissie te Oene verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde Jeugdcommissie te Oene of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde Jeugdcommissie te Oene? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde Jeugdcommissie te Oene het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Hervormde Jeugdcommissie te Oene reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormde Jeugdcommissie te Oene

Bezoekers bekeken ook