Hersteld Hervormde Gemeente Emst-epe

Hersteld Hervormde Gemeente Emst-epe is een Hervormde kerk gelegen aan Vaassenseweg 14a in Unknown.

Meer informatie over Hersteld Hervormde Gemeente Emst-epe in Unknown

De Hersteld Hervormde gemeente van Emst-Epe en omstreken organiseert verschillende reguliere diensten en dankdagdiensten. Daarnaast delen ze dagelijks een bijbeltekst. De gemeente is onderdeel van de Hersteld Hervormde Kerk en verwelkomt iedereen om een dienst bij te wonen. Ze hebben ook een nieuwssectie waarin ze aankondigen dat er nog boeken beschikbaar zijn om te bestellen en dat er een nieuwe website is gelanceerd. Ze hebben ook een najaarsactie waarbij mensen kunnen bestellen via een bestelformulier. Voor contactinformatie kunnen mensen mailen naar de scriba of bellen naar de koster. Het adres van de gemeente is Vaassenseweg 14a in Emst. De diensten worden gehouden op zondagochtend, zondagmiddag en zondagavond.

Wil je weten wat Hersteld Hervormde Gemeente Emst-epe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hersteld Hervormde Gemeente Emst-epe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hersteld Hervormde Gemeente Emst-epe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hersteld Hervormde Gemeente Emst-epe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Hersteld Hervormde Gemeente Emst-epe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hersteld Hervormde Gemeente Emst-epe

Bezoekers bekeken ook