HEMA Vaassen

HEMA Vaassen is een Warenhuis gelegen aan Dorpsstraat 66 A in Unknown.

Meer informatie over HEMA Vaassen in Unknown

HEMA Vaassen is een winkel waar je terecht kunt voor kleding, gordijnen, speelgoed, babyartikelen en lingerie. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of op te halen in de winkel. Als je kiest voor thuisbezorging, wordt je bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd. Als je kiest voor ophalen in de winkel, kun je je bestelling binnen 1-3 werkdagen ophalen. Je hebt dan 14 dagen de tijd om je bestelling op te halen. Als je niet tevreden bent met je aankoop, kun je deze binnen 30 dagen retourneren in de winkel. Let wel op bepaalde voorwaarden, zoals het artikel moet onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten. Sommige artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals artikelen met een houdbaarheidsdatum en op maat gemaakte artikelen. Daarnaast kun je bij HEMA je oude apparaten gratis inleveren bij aankoop van een nieuw apparaat. Er zijn ook andere HEMA-locaties in de buurt, zoals in Twello, Heerde, Deventer, Wijhe, Nunspeet, Apeldoorn en Epe.

Wil je weten wat HEMA Vaassen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Vaassen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Vaassen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Vaassen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar HEMA Vaassen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Vaassen

Bezoekers bekeken ook