HEMA Epe

HEMA Epe is een Warenhuis gelegen aan Hoofdstraat 86-88 in Unknown.

Meer informatie over HEMA Epe in Unknown

Je kunt bij HEMA Epe zowel online bestellen als in de winkel kleding, gordijnen, speelgoed, babyartikelen en lingerie kopen. Als je online bestelt, kun je ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of om deze in de winkel op te halen. Voor thuisbezorging geldt dat je je bestelling binnen 1-2 werkdagen kunt verwachten als je voor 22:00 uur bestelt. Als je ervoor kiest om je bestelling in de winkel op te halen, kun je deze binnen 1-3 werkdagen verwachten. Je hebt dan 14 dagen de tijd om je bestelling op te halen. Terugbrengen of ruilen van artikelen kan binnen 30 dagen, mits het artikel onbeschadigd is en in de originele verpakking zit. Sommige artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals gebak en voorverpakte artikelen. Bij HEMA kun je ook je oude huishoudelijke apparaten gratis inleveren bij aankoop van een nieuw apparaat. In de buurt van HEMA Epe zijn ook andere HEMA-winkels te vinden, zoals in Nunspeet, Twello en Apeldoorn.

Wil je weten wat HEMA Epe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Epe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Epe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Epe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar HEMA Epe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Epe

Bezoekers bekeken ook