Helmke B.V.

Helmke B.V. is een Winkel voor elektromotoren gelegen aan Aalbosweg 24 in Unknown.

Meer informatie over Helmke B.V. in Unknown

Helmke is een familiebedrijf dat al drie generaties lang geleid wordt door de naamgever, Johann Helmke. Het bedrijf staat garant voor de hoogste kwaliteit in elektrische aandrijftechniek en heeft wereldwijd ervaring en gebruik. Ze bieden normmotoren vanaf 6 Watt tot en met 1500kW, evenals sleepringanker-motoren voor veeleisende toepassingen. Helmke is ook gespecialiseerd in explosie-veilige motoren en biedt speciale uitvoeringen, nabouw-motoren en upgrades. Ze kunnen machines snel ombouwen en leveren vanuit voorraad voor speciale toepassingen en specificaties. Het bedrijf heeft een groot scala aan producten en ontwikkelt op maat gemaakte oplossingen voor projecten van elke schaal. Ze hebben ervaring in verschillende branches, zoals cementproductie, petrochemie, energieopwekking, waterzuivering en metaalproductie. Helmke biedt ook complete aandrijfsystemen, testopstellingen en strategisch voorraadbeheer van motoren en reserveonderdelen. Ze hebben een internationaal team van ervaren ingenieurs die individuele en op de vraag afgestemde ontwikkeling en fabricage van motoren met speciale prestaties kunnen bieden. Daarnaast biedt Helmke wereldwijde inbedrijfstelling, reparatie- en onderhoudsservice.

Wil je weten wat Helmke B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Helmke B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Helmke B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Helmke B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Helmke B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Helmke B.V.

Bezoekers bekeken ook