Handbalvereniging CVO

Handbalvereniging CVO is een Handbalclub gelegen aan De Oosterhof, Zichtstede 18 in Unknown.

Meer informatie over Handbalvereniging CVO in Unknown

Dewi Splinter was een pupil bij dames 1 op 19 maart toen ze speelden tegen Huissen dames 1. Voor de wedstrijd kreeg Dewi wat te eten en ze zat gezellig te kletsen met de dames. De dames stelden haar wat vragen om haar beter te leren kennen. Dewi zit op de Geradus Majella in groep 8 en volgend jaar gaat ze naar de RSG. Een andere pupil, Indy van Lohuizen, was op 5 maart pupil bij dames 1 toen ze speelden tegen Angeren. Vooraf kreeg ze een interview en mocht ze genieten van een lekkere tosti. Indy zit op het mozaïek in groep 8 en gaat na de Mozaïek naar de RSG in Epe. Op 12 februari was Ise Stoker de pupil van de week voor de wedstrijd tegen de nummer 2. Er werd een interview met Ise gehouden om haar beter te leren kennen. Ise is 11 jaar oud en zit in groep 8.

Wil je weten wat Handbalvereniging CVO verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Handbalvereniging CVO of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Handbalvereniging CVO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Handbalvereniging CVO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Handbalvereniging CVO reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Handbalvereniging CVO

Bezoekers bekeken ook