Hairstyling Frans Maassen

Hairstyling Frans Maassen is een Kapper gelegen aan Rozenhof 3de etage, kamer 5 in Unknown.

Meer informatie over Hairstyling Frans Maassen in Unknown

Frans Maassen is een bekende kapper in Epe. Zijn kapsalon was jarenlang gevestigd aan de Hoofdstraat 7, maar vanaf 2023 is hij verhuisd naar de Rozenhof op de derde verdieping, kamer 5. Hij biedt zowel in de kapsalon als aan huis knip- en snijdiensten aan. Naast knippen en snijden, kan hij ook kleuren en föhnen. Hij werkt uitsluitend met topkwaliteit producten van Goldwell. De prijzen voor zijn behandelingen variëren, bijvoorbeeld €33,95 voor damesknippen en drogen, €29,95 voor herenknippen en €24,95 voor knippen tot 18 jaar. Hij blijft werken met de producten van Goldwell. Je kunt Frans Maassen bereiken op 0578-614020 of 06-27269567.

Wil je weten wat Hairstyling Frans Maassen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hairstyling Frans Maassen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hairstyling Frans Maassen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hairstyling Frans Maassen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Hairstyling Frans Maassen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hairstyling Frans Maassen

Bezoekers bekeken ook