Haarstudio Top Chic

Haarstudio Top Chic is een Kapper gelegen aan Hoofdstraat 55 in Unknown.

Meer informatie over Haarstudio Top Chic in Unknown

Haarstudio Top Chic is een professionele en gezellige salon waar je terecht kunt voor allerlei haartechnieken. De eigenaresse, Nurcan Hogeboom - Akar, is een topstyliste die gespecialiseerd is in bruidskapsels. Ze werkt hier sinds 1999. Ageeth van den Beld is de bedrijfsleider en masterstylist, gespecialiseerd in hoofdhuid en haarspecialist en alle knip- en kleurtechnieken. Ze werkt ook sinds 1999 bij de salon. Daarnaast werken er nog meer topstylisten zoals Everlien, Mariska en Mirjam. Er is ook een leerling genaamd Quincy. Bij Haarstudio Top Chic streven ze naar tevredenheid en bieden ze diverse behandelingen aan, zoals knippen, drogen, permanenten, bruids- en feestkapsels, kleuren en highlights. Ze werken met verschillende merken en zijn te bereiken via contactgegevens op hun website. De openingstijden zijn daar ook te vinden.

Wil je weten wat Haarstudio Top Chic verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarstudio Top Chic of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarstudio Top Chic? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarstudio Top Chic het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Haarstudio Top Chic reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarstudio Top Chic

Bezoekers bekeken ook