Haarstudio Joke

Haarstudio Joke is een Kapper gelegen aan Europalaan 83 in Unknown.

Meer informatie over Haarstudio Joke in Unknown

Haarstudio Joke is een kapsalon waar kwaliteit en lage prijzen centraal staan. De kapsters zijn ervaren en gezellig in de omgang, waardoor het een geschikte plek is voor het hele gezin. Daarnaast biedt de salon ook bruidskapsels, visagie en nagelstyling aan. Voor meer informatie hierover kun je terecht in de kapsalon zelf. Daarnaast is er parkeergelegenheid voor de deur. De openingstijden van Haarstudio Joke zijn op dinsdag van 09:00 tot 14:30 uur en van 18:00 tot 20:00 uur, op woensdag van 09:00 tot 17:00 uur, op donderdag van 09:00 tot 14:30 uur en op vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Op maandag, zaterdag en zondag is de salon gesloten.

Wil je weten wat Haarstudio Joke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarstudio Joke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarstudio Joke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarstudio Joke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Haarstudio Joke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarstudio Joke

Bezoekers bekeken ook