Haardenhuys Gelderland ´t Stokertje

Haardenhuys Gelderland ´t Stokertje is een Winkel voor open haarden/kachels gelegen aan Beekstraat 23 in Unknown.

Meer informatie over Haardenhuys Gelderland ´t Stokertje in Unknown

Welkom bij 't Stokertje kachelbedrijven, waar u terecht kunt voor een nieuwe of gebruikte houtkachel, pelletkachel, gashaard, elektrische haard of mooie schouw. Met meer dan 100 topmerken kunt u altijd slagen bij 't Stokertje, waar de nieuwste modellen te bewonderen zijn in sfeervolle showrooms. Naast nieuwe haarden zijn er ook antieke en gebruikte haarden te vinden, met garantie natuurlijk. In de showrooms staan honderden opstellingen, waarvan velen brandend zijn te zien. Het verkooppunt in Orvelte biedt daarnaast ook een kachelmuseum en ambachtelijke live demonstraties. 't Stokertje Kachelparadijs is dé haardenspecialist van de Benelux en is gelegen in de driehoek Emmen, Assen en Hoogeveen. Ook zijn er showrooms in Joure, waar een uitgebreid en gevarieerd assortiment aanwezig is. Ongeacht welke showroom u kiest, u bent verzekerd van de laagste prijs en oerdegelijke service.

Wil je weten wat Haardenhuys Gelderland ´t Stokertje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haardenhuys Gelderland ´t Stokertje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haardenhuys Gelderland ´t Stokertje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haardenhuys Gelderland ´t Stokertje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Haardenhuys Gelderland ´t Stokertje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haardenhuys Gelderland ´t Stokertje

Bezoekers bekeken ook