H. Martinus Kerk

H. Martinus Kerk is een Katholieke kerk gelegen aan Deventerstraat 98 in Unknown.

Meer informatie over H. Martinus Kerk in Unknown

De website van de voormalige parochie HH. Franciscus en Clara is niet langer actief. Echter, de parochie Sint Franciscusparochie heeft een nieuwe website gelanceerd die te vinden is op https://sintfranciscusparochie.com. Zo kunnen parochianen en geïnteresseerden nog steeds toegang krijgen tot informatie over de parochie en haar activiteiten. Het is een belangrijke stap voor de parochie om online aanwezig te zijn en zo haar gemeenschap te informeren en betrekken. Bezoekers kunnen nu eenvoudig de website bezoeken en op de hoogte blijven van het laatste nieuws en evenementen. De nieuwe website biedt ook de mogelijkheid om contact op te nemen met de parochie en vragen te stellen. Kortom, de parochie Sint Franciscusparochie heeft de oude website vervangen door een nieuwe, toegankelijke en informatieve website om haar gemeenschap te bedienen.

Wil je weten wat H. Martinus Kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H. Martinus Kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H. Martinus Kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H. Martinus Kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar H. Martinus Kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H. Martinus Kerk

Bezoekers bekeken ook