H. Goudbeek

H. Goudbeek is een Boerderij gelegen aan Weteringdijk 23 in Unknown.

Meer informatie over H. Goudbeek in Unknown

Boerderij Goudbeek is een kleine boerderij gelegen tussen Epe en Oene op de Veluwe. Ze fokken bewust met het oer-Hollandse ras de Blaarkop en verkopen oer-Hollands Blaarkopvlees. Het vlees is afkomstig van hun eigen runderen en wordt behandeld met respect. Na het slachten wordt het vlees gerijpt en verkocht onder de naam oer-Hollands Blaarkop-vlees. Daarnaast bieden ze ook betrouwbaar kip, rund- en varkensvlees aan. Het rundvlees is afkomstig van hun eigen runderen. Naast vlees verkopen ze ook verse melk van hun eigen Blaarkoppen. Deze eiwitrijke rauwe melk is te koop voor €1,00 per liter. Je kunt je eigen verpakking meenemen of een RVS melkbus aanschaffen bij hen. Het tappen van rauwe melk mag je zelf doen. Ze zijn geopend op zaterdag en bezorgen gratis boven de €25,00. Bestellingen kunnen telefonisch, per app, per e-mail of via het bestelformulier op hun website doorgegeven worden.

Wil je weten wat H. Goudbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H. Goudbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H. Goudbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H. Goudbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar H. Goudbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H. Goudbeek

Bezoekers bekeken ook