Gymnastiekvereniging "Hercules"

Gymnastiekvereniging "Hercules" is een Sportclub gelegen aan Haverkampsweg 8161 in Unknown.

Meer informatie over Gymnastiekvereniging "Hercules" in Unknown

Op de website van Gymnastiekvereniging Hercules Epe vinden we verschillende nieuwsbrieven, waaronder één van februari 2023 waarin de ledenjaarvergadering op 15 maart wordt aangekondigd. Ook is er een nieuwsbrief van augustus 2022 waarin de voorzitter aan het woord komt en er informatie wordt gegeven over activiteiten rondom het 100-jarig bestaan van de club en de zoektocht naar nieuwe leiding. Daarnaast is er een mogelijkheid om Hercules Epe gratis te sponsoren via SponsorKliks. Verder wordt er melding gemaakt van het feit dat het bestuur werkt aan het voldoen aan de nieuwe privacywet die op 25 mei 2018 van kracht wordt. Tot slot wordt er op Facebook gemeld dat de lessen voor kinderdans op maandagmiddag plaatsvinden in de gymzaal aan de Haverkampsweg.

Wil je weten wat Gymnastiekvereniging "Hercules" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gymnastiekvereniging "Hercules" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gymnastiekvereniging "Hercules"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gymnastiekvereniging "Hercules" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Gymnastiekvereniging "Hercules" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gymnastiekvereniging “Hercules”

Bezoekers bekeken ook