Grote Kerk Epe

Grote Kerk Epe is een Protestantse kerk gelegen aan Toren-ingang, Beekstraat 1A in Unknown.

Meer informatie over Grote Kerk Epe in Unknown

De Grote Kerk in Epe is een monument in het centrum van de stad en fungeert als een plek waar mensen tot rust kunnen komen. Het is een geloofsgemeenschap die ruimte biedt aan verschillende manieren van geloven en leven en die mensen aanmoedigt om onbevangen bijbelverhalen te lezen. De kerk staat open voor iedereen die op zoek is naar spiritualiteit en betekenis in onze cultuur en maatschappij. De Grote Kerk is geopend voor publiek van 18 april 2023 tot en met 29 september 2023 op dinsdag tot en met vrijdag van 13.30 uur tot 16.00 uur. In juli en augustus is de kerk ook op woensdagochtend geopend vanaf 10.00 uur, waarbij er een orgelconcert wordt gegeven. Voor openingstijden tijdens kerkdiensten kan men de website raadplegen. Het contactadres van de kerk is te vinden op de website.

Wil je weten wat Grote Kerk Epe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grote Kerk Epe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grote Kerk Epe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grote Kerk Epe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Grote Kerk Epe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grote Kerk Epe

Bezoekers bekeken ook