Groepskamperen 't Hinkel

Groepskamperen 't Hinkel is een Kampeerterrein gelegen aan Nijbroekerweg 5-A in Unknown.

Meer informatie over Groepskamperen 't Hinkel in Unknown

Welkom op de website van groepskamperen 't Hinkel. Deze camping is zowel geschikt voor groepen als individuele kampeerders. In 2023 zijn individuele kampeerders welkom van 24 juli tot en met 1 september. Groepen kunnen terecht van 1 april tot en met 15 oktober, met uitzondering van de periode van individueel kamperen. De camping heeft 12 kampeerplaatsen en een volledig ingerichte trekkershut. Daarnaast is er een groot sanitairgebouw en een recreatief veld met sportmogelijkheden, een kampvuurplaats, speeltuin en dierenren. De camping is ruim opgezet en bestaat uit twee grote velden, gescheiden door een haag. Eén veld is bedoeld voor recreatie en het andere veld is voor kampeermiddelen. Voor individuele kampeerders zijn er 12 grasplaatsen beschikbaar. Groepen kunnen gebruik maken van maximaal 20 stroomaansluitingen en het volledige kampeerveld. Naast het kampeerterrein is er een museum in de voormalige varkensschuur, waar het leven en de machines uit vroegere tijden worden tentoongesteld. Op het kampeerterrein is er een overkapping en boven het sanitair bevindt zich een grote 'huiskamer' die ideaal is voor gezamenlijke maaltijden of als slecht-weer onderkomen.

Wil je weten wat Groepskamperen 't Hinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Groepskamperen 't Hinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Groepskamperen 't Hinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Groepskamperen 't Hinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Groepskamperen 't Hinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Groepskamperen ’t Hinkel

Bezoekers bekeken ook